Jelentkezni a képzésre május 11-ig az alábbi linkre kattintva lehet: https://goo.gl/forms/ZbehTAKype8hETtl2 Amennyiben a letölthető je...

Jelentkezés, részvételi díjJelentkezni a képzésre május 11-ig az alábbi linkre kattintva lehet: https://goo.gl/forms/ZbehTAKype8hETtl2

Amennyiben a letölthető jelentkezési lapot preferálja, úgy azt innen letöltheti. Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot csatolt dokumentumként küldje el az alábbi e-mail címre: titkarsag@gatsugyved.hu

A jelentkezési lap beérkezését követően Ön azonnali visszaigazolást kap a jelentkezésről, majd ezt követően elküldjük Önnek a díjbekérőt, mellyel befizetheti a részvételi díjat.

Kérjük, hogy a részvételi díj átutalásakor a közlemény rovatban tüntesse fel azon személy(ek) nevét, akinek az igazolást kiállítjuk.

Részvételi díjat 2017. május 11-ig átutalással az alábbi számlaszámra lehet megfizetni: 
10700172-02360609-51100005 (CIB Bank) - Gáts Ügyvédi Iroda

Részvételi díj:
Előzetes jelentkezés esetén:
(Előzetes jelentkezéshez kérjük a részvételi díjat május 11-ig átutalni): 
Részvétel a konferencián: 19.900 Ft + áfa, amelyből bruttó 5.000,- Ft a standok egyes szolgáltatásaira a helyszínen beváltható.
Online egyidejű részvétel (online streaming formájában): 10.000 Ft + áfa, amelyből bruttó 5.000,- Ft a szervezők által megadott szakmai partnerek egyes szolgáltatásaira utólag beváltható. A beváltás részleteiről itt tájékozódhat.

A regisztráció díjfizetés nélkül érvénytelen!

Helyszínen történő jelentkezés és befizetés esetén: 
Részvétel a konferencián: 25.000 Ft + áfa, amelyből bruttó 5.000,- Ft a standok egyes szolgáltatásaira a helyszínen beváltható.

A regisztráció díjfizetés nélkül érvénytelen!

A részvételi díj tartalmazza a konferencia háttéranyagát, amelynek része: 
- Az egyes előadók jegyzetelhető formátumú előadásának vázlata,
- Valamint az érintett építőipari jogszabályok részletes, hatályos listája.